2018-07-27

Utilizatorii online vor alege cea mai bună clădire cu sistemele Aluprof

Votul utilizatorilor online pentru cea mai interesantă realizare a unei clădiri de birouri participante la concursul „Clădirea anului cu sistemele Aluprof 2018” este în plină desfășurare. Oricine poate indica o clădire dintre cele 53 calificate în cea de-a II-a etapă a concursului care promovează arhitectura modernă a spațiilor urbane. Printre candidații la titlul „Premiul utilizatorilor online” se află numeroase clădiri de prestigiu. Pe cei care votează îi așteaptă și multe premii.

Votul utilizatorilor online este unul dintre elementele concursului „Clădirea anului în sistemele Aluprof 2018”, adresat arhitecților și atelierelor de arhitectură. Inițiatorul și sponsorul exclusiv este firma Aluprof din Bielsko-Biała - lider în producția și distribuția de sisteme de aluminiu pentru construcții din Polonia și în lume.

Pe pagina web a concursului se regăsesc 53 de clădiri, care au fost calificate de organizatori pentru cea de-a doua etapă, din 170 de înscrieri. Fiecare dintre acestea a luat naștere cu utilizarea diverselor sisteme de aluminiu marca Aluprof. Acestea sunt realizări cunoscute, de ex. KTW din Katowice, Muzeul celui de-al Doilea Război Mondial din Gdańsk, Hala Koszyki din Varșovia, clădiri de utilitate publică - printre altele Spitalul Ioan Paul al II-lea, Vratislavia Medica și Liceul General V din Wrocław, precum și case familiale, precum și o clădire zgârie-nori în Statele Unite.

- Scopul concursului „Clădirea anului cu sistemele Aluprof” este să promoveze arhitectura contemporană și clădirile moderne, care se înscriu perfect în arhitectura spațiului urban. Pentru a afla cum corespondează corpurile de clădiri, în care au fost utilizate sistemele noastre de aluminiu, ascultăm opiniile utilizatorilor, locuitorilor orașelor – tuturor utilizatorilor online. Suntem totodată foarte curioși de rezultatele votului din acest an, deoarece clădirile participante la concurs sunt deosebit de atractive. Îi îndemn pe toți să participe la vot – declară Bożena Ryszka, Marketing Manager ALUPROF S.A.

Prin vizitarea paginii web a concursului, utilizatorii online pot acorda un singur vot unei singure clădiri. Concursul se desfășoară până la data de 1 septembrie 2018. Rezultatele votului online și verdictul juriului vor fi anunțate în cadrul Galei Festive, care va avea loc pe 14 septembrie la Varșovia. Autorii clădirii care vor câștiga concursul online vor primi titlul „Premiul Utilizatorilor Online”. Dintre participanții la vot, vor fi trase la sorți 10 premii oferite de Aluprof. Puteți vota pe pagina: http://konkurs.aluprof.eu/galleryobject