2017-08-01

Sistemele de uși, ferestre și liftant glisante ALUPROF MB-70B, MB-86B cu certificate belgiene ATG

Avem plăcerea să informăm că, firma ALUPROF a obținut certificatele institutului de cercetare belgian pentru sistemele de uși și ferestre MB-70B și MB-86B dar și liftant glisante MB-77HSB. Aceste soluții au fost proiectate, în principal, cu gândul la nevoile exigente ale pieței belgiene, care apreciază produsele cu o înaltă izolație termică.

Sistemele MB-70B, MB-86B și MB-77HSB se bazează pe sisteme de bază verificate și complexe: MB-70HI, MB-86SI cât și MB-77HS. Nivelul de izolare corespunzător al construcției sunt asigurate în acestea de distanțierele profilate cât și de elemente izolatoare suplimentare în interiorul secțiunilor din aluminiu. O caracteristică importantă a construcției interioare a ferestrelor și geamurilor este crăpătura de ventilare între pachetul de sticlă și umplutură izolatoare, care funcționează la marginea sticlei de geam, de-a lungul întregului diametru al acesteia. Sistemele acestea permit folosirea de umpluturi într-o gamă largă de grosimi, ceea ce permite obținerea de produse cu proprietăți bune, adaptate la nevoile concrete ale clădirii date.

Avem speranța că astfel, certificatele ATG emise acum, vor permite aprecierea pe deplin a celor 3 sisteme. Merită menționat că acestea nu sunt primele certificate de acest tip, emise de institutul belgian, pentru produsele disponibile în oferta ALUPROF. Înainte în procesul de certificare a fost cuprins printre altele și sistemul de fațadă rigla-montant MB-SR50N.

Sistemele MB-70B și MB-86B funcționează deja în software-ul de calcul MB-CAD. Cataloagele sunt disponibile în secțiunea autorizată a site-ului ALUPROF, unde în curând vor apărea și traducerile certificatelor.