2017-08-07

Inginerii ALUPROF au certificate BCCA

Trei ingineri ai companiei Aluprof au primit certificate emise de institutul belgian de cercetare Belgian Construction Certification Association (BCCA). Documentele îi autorizează să efectueze calcule termice pentru tâmplăria de ferestre și uși.

Institutul BCCA este o instituție independentă, care promovează, de peste 35 de ani, prin certificatele emise sub egida sa, calitatea ridicată a produselor și serviciilor propuse în domeniul construcțiilor, confirmând de asemenea competențele ridicate ale inginerilor. – Aprecierea competenței specialiștilor ALUPROF reprezintă o distincție uriașă pentru noi. Suntem singura companie din Europa Centrală și de Est care angajează o echipă atât de mare de specialiști în acest domeniu – declară Bożena Ryszka, Marketing Manager ALUPROF S.A.

Certificatele obținute permit companiei ALUPROF să efectueze calcule termice pe cont propriu, fără obligația de a utiliza de fiecare dată institute de cercetare, iar acest lucru reduce semnificativ timpul de lucru pe proiecte.

ALUPROF colaborează deja de mai mulți ani cu arhitecți și proiectanți din toată lumea, desfășurându-și activitatea în aria arhitecturii unice și moderne. Datorită ofertei bogate de produse a companiei, grijei continue pentru calitate și asistenței tehnice de specialitate, compania este percepută ca un partener solid de afaceri.