2018-03-29

ALUPROF Partener Strategic al ediției IX a Congresului de Tâmplărie Poloneză

În zilele 17-18 mai 2018 la Grand Hotel Tiffi din Iława va avea loc ediția IX a Congresului de Tâmplărie Poloneză organizat de Asociația Ferestre și Uși Poloneze. Firma ALUPROF, producător și lider european de sisteme de aluminiu pentru construcții, într-o continuă evoluție în domeniul său și care susține inițiativele care ajută dezvoltarea dinamică a acesteia, a devenit Partener Strategic al acestui eveniment.

Congresul de Tâmplărie Poloneză este un eveniment periodic, în cadrul căruia se reunesc producători de tâmplărie și furnizori de componente pentru aceasta. Este totodată cel mai mare forum de discuții de specialitate între producători, distribuitori și furnizori care au legături cu domeniul construcțiilor. Fiecare ediție atrage cca. 400 de participanți, printre care proprietari și reprezentanți ai managementului companiilor, reprezentanți ai lumii de afaceri, oameni politici și mass-media. În acest an, au fost planificate două blocuri tematice, iar nivelul lor științific ridicat este asigurat, ca întotdeauna, de cei mai buni specialiști.

Unul dintre Partenerii Strategici ai evenimentului a devenit compania ALUPROF – În fiecare an participăm la Congresele de Tâmplărie Poloneză, urmând nevoile și așteptările domeniului. Atmosfera deosebită a Congreselor favorizează schimbul de opinii și cunoștințe, creează condiții perfecte pentru apariția unor proiecte interesante care au drept scop satisfacerea nevoilor clientului modern. De aceea am luat decizia de a deveni Partener Strategic al acestei inițiative, care integrează domeniul polonez al tâmplăriei.

– declară Bozena Ryszka, Director de Marketing al ALUPROF S.A.

Compania ALUPROF, parte a grupului Kęty S.A. furnizează pe piață sisteme de ferestre și uși din aluminiu cu grad ridicat de dezvoltare tehnologică, precum și sisteme de porți și sisteme de rulouri. În plus, producătorul oferă și sisteme moderne pentru fațade, sisteme ignifuge de protecție pentru clădiri, structuri anti-efracție și soluții cu economisire de energie pentru construcții pasive.