2017-10-30

ALUPROF Lider al Pieței de Tâmplărie 2017

Compania ALUPROF, lider în producția de sisteme de aluminiu din Europa, a primit de nouă ori consecutiv prestigiosul titlu Liderul Pieței de Tâmplărie, câștigând la categoriile: sisteme de aluminiu și sisteme de rulouri. Finalul ediției din acest an al concursului a avut loc la data de 25 octombrie în Palatul Lubomirski (sediul Business Centre Club) din Varșovia.

Topul Liderilor Pieței de Tâmplărie, organizat de Centrul Analizelor de Branșă, are deja o tradiție de 13 ani și este elaborat pe baza rezultatelor în vânzări din sezonul anterior. Forma acestuia este influențată exclusiv de cifre - clienții care cumpără produsele furnizorului respectiv decid poziția firmei pe piață. În timpul concursului din acest an, au fost studiate câteva sute de firme poloneze. În prezența a sute de manageri ai companiilor de ferestre și uși, diplomele au fost primite de șefi ai unor firme, precum Porta KMI Poland (uși), Velux Polska (ferestre pentru acoperișuri), Wiśniowski (porți), Drutex (ferestre PVC), Portos (rulouri), KMT Stal (uși metalice), Somfy (sisteme de propulsie). Firma ALUPROF s-a regăsit deja pentru a noua oară în acest cerc onorabil.

Diplomele, înmânate în timpul Galei festive, au fost primite în numele firmei de Marek Majchrzak Director Vânzări Naționale și Bożena Ryszka Director Marketing. Distincțiile „Leader al Pieței de Tâmplărie 2017” în ambele segmente de piață, pe care le deservim, reprezintă pentru noi un imens motiv de mândrie, iar titlul de leader ne obligă să muncim din greu neîncetat. Depunem toate eforturile, pentru a mulțumi numărul din ce în ce mare al clienților noștri.