2018-02-02

ALUPROF la târgul POLYCLOSE 2018 din Belgia

În perioada 17-19 ianuarie la Gent, în Belgia, a avut loc ediția cu numărul 18 a unuia dintre cele mai importante evenimente expoziționale din domeniul construcțiilor din zona Benelux – Târgul European de Ferestre, Uși, Parasolare și Tehnologii pentru Fațade cortină. Printre expozanți s-a numărat pentru a doua oară compania ALUPROF.

Leader european, producător de sisteme din aluminiu pentru construcții – ALUPROF din Bielsko-Biała, își realizează consecvent strategia stabilită de dezvoltare a vânzărilor sistemelor de aluminiu în țările Benelux. Prezența ALUPROF la târgul POLYCLOSE este un element al expansiunii pe termen lung a firmei pe piețele vest-europene.

Prezența ALUPROF la târgul POLYCLOSE este un element al expansiunii pe termen lung a firmei pe piețele vest-europene.

– În cadrul standului nostru, am prezentat soluții pregătite special cu gândul la specificul și nevoile pieței belgiene și olandeze. Pe lângă produsele noastre vedetă, la expoziție s-au aflat și sistemele de ferestre și uși MB-70B, MB-86B și MB-77HSB, care au primit anul trecut agrementul institutului belgian UBAtc. Numărul de clienți, care ne-au vizitat în timpul târgului, arătând interes produselor noastre, a depășit cu mult așteptările noastre –ne-a declarat Bożena Ryszka. Alte produse prezente la expoziție au fost soluții tipice pregătite pentru aceste piețe: sisteme de renovare MB-SLIMLINE și MB-FERROLINE, sistemul de uși armonice MB-86 FOLD LINE, sistemul rezistent la foc MB-78EI cu certificat ATG Benor, sistemul de rulouri Opoterm , sistemul de plasă antiinsecte plisse MPH și multe altele.