2018-06-26

Aluprof cu triplă medalie de aur!

Aluprof, producător de top din Europa, a primit în 2018 premiile Gold Champion 2018 și dublul titlu Marca de Aur în Construcții în anul 2018. Premiul de prestigiu pentru marca de aur a fost obținut la categoriile: Profile de ferestre din aluminiu și Sisteme de rulouri. Câștigătorii au fost premiați în concursul desfășurat de ASM Centrul de Cercetare și Analiză de Piață.

Topul Marca de Construcții a Anului este singurul proiect de cercetare din Polonia cu o arie de acoperire atât de mare și cu un caracter independent, bazat pe opiniile autentice ale contractanților. Efectul analizei este rankingul anual de clasificare a materialelor de construcții produse în Polonia. La cea mai recentă ediție – cu numărul XIV – firma Aluprof a câștigat două din cele mai importante titluri: „Marca de Aur în Construcții în anul 2018” la categoria Profile din aluminiu pentru ferestre și „Marca de Aur în Construcții” la categoria Sisteme de rulouri”. Suplimentar, marca din Bielsko-Biała a obținut premiul special „Gold Champion 2018” la categoria Profile de ferestre din aluminiu, acordat firmelor, care de mulți ani câștigă recunoașterea utilizatorilor.

- Rezultatele ediției de anul acesta ale Raportului Marca de Construcții a Anului sunt pentru noi încoronarea muncii întregii echipe Aluprof și confirmarea faptului că obiectivele propuse au fost realizate încă o dată. Suntem lider pe piața sistemelor din aluminiu și de rulouri. Premiul este cu atât mai important, fiind acordat de firmele executante, care lucrează zi de zi cu produse de la firme diverse și care au indicat produsele Aluprof ca fiind cele mai bune – declară Bożena Ryszka, Marketing Manager în cadrul ALUPROF S.A.

Organizatorul Topului este Centrul de Cercetare și Analize de Piață ASM, care desfășoară analize naționale printre contractanți, pentru a le cunoaște opiniile. Analiza se bazează pe răspunsurile spontane ale contractanților, care evaluează conform criteriilor de frecvență și utilizare a mărcii, cea mai bună calitate disponibilă pe piață și cel mai bun raport calitate-preț.

Gala Marca de Construcții a anului 2018 a avut loc pe data de 7 iunie, la hotelul Venecia Palace din Michałowice, lângă Varșovia. Premiile au fost primite în numele companiei Aluprof de Bożena Ryszka, Director Marketing ALUPROF S.A.în cadrul ALUPROF S.A.