2020-03-18

Wij werken volop door!

Alle fabrieken van ALUPROF werken voor u volop door. U kunt onze producten en diensten dus blijven bestellen. We hebben binnen ons bedrijf een aantal procedures ingevoerd om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Waar mogelijk werken we van thuis uit, vermijden we onnodig contact, desinfecteren we kantoren en productiebedrijven en implementeren we speciale procedures voor transport en levering.

Productie en levering De productiebedrijven van ALUPROF SA zijn volledig operationeel en alle technologische processen verlopen storingsvrij. We hebben er alle vertrouwen in dat we onze normale zakelijke relaties kunnen voortzetten, inclusief levering en afhaling van goederen. 

Transport

Door de invoering van passende procedures streven we ernaar om de veiligheid te garanderen alsook de risico's te minimaliseren voor de chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor het transport van onze producten. Tegelijkertijd zorgen we er ook voor dat de zendingen worden georganiseerd volgens schema en op de data die aan de klanten werden bevestigd. Eventuele vertragingen qua levering kunnen optreden om redenen waar ALUPROF SA geen invloed op heeft. We zullen u hierover doorlopend op de hoogte houden. 

Communicatie en technische ondersteuning 

Hoewel we directe contacten tot het noodzakelijke minimum beperken, staan we ter beschikking en zorgen we ervoor dat de technische ondersteuning aan onze klanten en architecten onveranderd blijft functioneren. Indien nodig zijn medewerkers van de afdeling Technische ondersteuning, Klantenservice en medewerkers van onze dochterondernemingen telefonisch en per e-mail voor u bereikbaar. Problemen met betrekking tot de werking van calculatiesoftware van het type MB-CAD/het programma Rolety_Aluprof kunnen ook worden opgelost door digitale verbinding vanop afstand met de computer van de klant.

Aluprof Team

U kunt de brief bekijken in de sectie galerij - hieronder.