2017-06-20

Gouden Bouwmerk van het jaar 2017 voor ALUPROF

De 13e editie van het Gala “Bouwmerk van het jaar” vond plaats in hotel Venecia Palace in Michałowice bij Warschau. Net als elk jaar zijn er vele onderscheidingen en titels toegekend aan producenten die bijzonder gewaardeerd worden door aannemers. ALUPROF is onderscheiden als Gouden Kampioen 2017 in de categorie "Aluminium raamprofielen" en met de Gouden Bouwmerken 2017 in de categorieën "Rolluiksystemen" en "Aluminium raamprofielen".

De titel Gouden Bouwmerk van het Jaar en Kampioen van het Jaar wordt toegekend aan bedrijven die gedurende lange tijd door afnemers worden gewaardeerd. De onderzochte aannemers geven spontaan antwoord en beschikken niet over een lijst met merken waar ze uit kunnen kiezen. De resultaten zijn daarom maatgevend en objectief. ALUPROF heeft in dit overzicht een leidende positie en wint jaar op jaar titels in de categorieën "beste aluminium raamprofielen" en "rolluiksystemen" – De ranking Bouwmerk van het Jaar levert ons als producent drie belangrijke voordelen op: kennis over de eigen marktpositie en de concurrentie, prestige en reclame onder de afnemers. De resultaten van deze ranking bevestigen dat onze raamprofielen en rolluiksystemen zelfs voldoen aan de hoogste verwachtingen van aannemers – legt Tomasz Grela, Bestuursvoorzitter van ALUPROF S.A. uit. De aluminium raamprofielen en rolluiksystemen van ALUPROF hebben al voor het vierde jaar op rij deze belangrijke titels gewonnen.

"Bouwmerk van het jaar" is een prestigieuze ranking die wordt georganiseerd door ASM Centrum Badań i Analiz Rynku Sp. z o.o. [Centrum voor Marktonderzoek en -analyse bv]. Dit overzicht is het enige onafhankelijke onderzoeksproject in Polen met een breed bereik dat gebaseerd is op de daadwerkelijke meningen op de markt. De landelijke enquête wordt uitgevoerd onder aannemers en presenteert de beste Poolse merken.