2017-08-07

BCCA-certificaat voor ingenieurs van ALUPROF

Drie ingenieurs van de firma Aluprof hebben van de Belgische certificatie-instelling Belgian Construction Certification Association (BCCA) certificaten ontvangen. Deze documenten geven het recht om thermische berekeningen voor raam- en deurschrijnwerk uit te voeren.

BCCA is een onafhankelijke instelling die al meer dan 35 jaar via de afgifte van certificaten producten en diensten van hoge kwaliteit in de bouwsector promoot, en ook de kwalificaties van ingenieurs bevestigt. “Deze erkenning van de vakkennis van de specialisten van ALUPROF is voor ons een bijzondere onderscheiding. Als enige in Midden- en Oost-Europa hebben we zo’n groot team van specialisten op dit gebied,” zegt Bożena Ryszka, Marketing Manager van ALUPROF S.A.

De certificaten geven ALUPROF de mogelijkheid om zelfstandig thermische berekeningen te maken zonder dat er telkens beroep hoeft te worden gedaan op onderzoeksinstellingen. Dit betekent dat projecten aanzienlijk sneller kunnen worden afgewerkt.

ALUPROF werkt al vele jaren samen met architecten en ontwerpers over de hele wereld en bouwt mee aan unieke en moderne architectuurprojecten. Het rijke productaanbod van de firma, de continue zorg voor kwaliteit en de vakkundige technische ondersteuning zorgen ervoor dat het bedrijf als een betrouwbare handelspartner wordt beschouwd.