2017-11-29

ALUPROF op de beurs Polyclose 2018

Van 17-19 januari 2018 wordt in Gent (België) alweer voor de 18e keer het grootste beursevenement voor de bouwbranche in de Benelux gehouden – de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering- en geveltechniek – POLYCLOSE 2018

Onder de deelnemers aan de beurs mag Aluprof S.A. natuurlijk niet ontbreken. Het bedrijf voert met succes de in 2015 aangenomen strategie uit voor de ontwikkeling van de verkoop van aluminium systemen voor de bouw (hoofdzakelijk raam- en deursystemen, gevelsystemen en rolluiksystemen) in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Tijdens de beurs kunnen de bezoekers kennismaken met ons complete aanbod, maar ook de oplossingen bekijken die wij speciaal voor de Belgische en Nederlandse markt hebben ontwikkeld. Onder de gepresenteerde producten bevinden zich o.a. de raam-deursystemen met bijzonder goede thermische eigenschappen MB-70B, MB-86B en MB-77HSB die dit jaar zijn goedgekeurd door het Belgische instituut UBAtc, het brandwerende systeem MB-78EI met een certificaat van ATG Benor, de renovatiesystemen MB-SLIMLINE en MB-FERROLINE, het plisséhorsysteem MPH en vele andere interessante oplossingen.

U bent van harte welkom op onze stand: Stand 1282. Tot ziens!