2017-10-30

ALUPROF Leider Schrijnwerkmarkt 2017

Firma ALUPROF, marktleider op het gebied van de productie van aluminiumsystemen in Europa, heeft al voor de negende keer op rij de prestigieuze titel Leider Schrijnwerkmarkt ontvangen. Het bedrijf won deze keer in de categorieën aluminiumsystemen en rolluiksystemen. De finale van de editie van dit jaar vond plaats op 25 oktober in Warschau, in het Pałac Lubomirskich (hoofdkantoor van Business Centre Club).

De ranking Leider Schrijnwerkmarkt, georganiseerd door het Centrum voor Brancheanalyses, bestaat al 13 jaar en wordt opgesteld aan de hand van de verkoopresultaten in het afgelopen seizoen. De uiteindelijke uitslag wordt uitsluitend beïnvloed door cijfers – klanten die het product van een bepaalde leverancier kopen zijn bepalend voor de marktpositie van het bedrijf. Tijdens de editie van dit jaar zijn enkele honderden Poolse bedrijven onder de loep genomen. In aanwezigheid van meer dan honderd managers van raam- en deurbedrijven zijn diploma's uitgereikt aan de vertegenwoordigers van bedrijven als o.a. Porta KMI Poland (deuren), Velux Polska (dakramen), Wiśniowski (garagedeuren), Drutex (pvc-ramen), Portos (raambekleding), KMT Stal (metalen deuren), Somfy (aandrijfmechanismen). ALUPROF maakte alweer voor de negende keer deel uit van dit selecte gezelschap.

Tijdens een feestelijk gala namen Marek Majchrzak, directeur binnenlandse verkoop, en Bożena Ryszka, hoofd van de afdeling marketing, namens het bedrijf de diploma's in ontvangst. Wij zijn enorm trots op de titels “Leider Schrijnwerkmarkt 2017” in beide door ons bediende marktsegmenten. Wij zijn het aan deze leiderstitel verplicht om door te gaan met ons veeleisende werk. Wij doen ons uiterste best om ons groeiende aantal afnemers tevreden te stellen.