MB-78EI DPA Automatikus tűzgátló tolóajtók

MB-78EI DPA Automatikus tűzgátló tolóajtók

  • > 1,62 W/(m2K)
    Hőszigetelés Uf
  • EI15, EI30
    Tűz osztályok

A MB-78 EI DPA rendszer egy- vagy kétszárnyú automatikus tolóajtóval ellátott EI15 vagy EI30 tűzállósági osztályú tűzgátló válaszfalak elkészítésére szolgál. A népszerű és sok helyen alkalmazott MB-78EI rendszeren alapul, abból származik a legtöbb összetevő elem – alapja a háromkamrás alumínium profil 78 mm szerkezeti mélységgel, hőhíddal, 34 mm szélességgel.

A profil belső kamrájában és a profilok közötti szigetelő területen találhatók a tűzgátló elemek, a külső területeken pedig további szigetelőrészek és tűzálló szalag van feltéve. A rendszer lehetőséget ad üveg menti bordák használatára. A szerkezet létrehozásának technológiája analogikus az alapul vett rendszeréhez, s hasonlóan, mint a MB-78EI-ben, az ajtók és az ajtókkal rendelkező falak tűzgátlóságukat megtartják akkor is, ha a belső, vagy ha a külső oldalon éri őket tűzhatás.

A MB-78 EI DPA szerkezetben az elismert gyártók azon gépi meghajtású berendezései használhatók, amelyek elbírják az adott megterhelést. A tolóajtók meghajtása a rendszer falába és a falba is beszerelhető.