2018-06-26

Az Aluprof tripla aranyat ér!

2018 Arany bajnoka és kettős 2018-as Év Arany Építészeti Márkája cím került az Aluprofhoz, Európa vezető alumíniumrendszer gyártójához. A márka a presztízzsel járó kitűntetéseket a következő kategóriákban nyerte el: Alumínium ablakprofilok és Redőnyrendszerek. A győzteseket az ASM Piackutató és Elemző Központ zsűrije jelölte ki.

Az Év Építészeti Márkája rangsorolás Lengyelországban az egyetlen olyan projekt, mely ennyire széleskörű és független, s a kivitelezők autentikus véleményén alapul. A felmérések eredményeként évente ranglistát állítanak fel, mely a Lengyelországban gyártott építési anyagokat sorolja osztályba. A legújabb, immár XIV. kiadásban az Aluprof a két legmagasabb címet kapta „2018 Arany Építészeti Márkája” az Alumínium ablakprofilok kategóriájában valamint „2018 Arany Építészeti Márkája” a Redőnyrendszerek kategóriájában. Mindezen túl a bielsko-białai vállalat speciális kitüntetésként átvehette a „2018-as Év Bajnoka” címet az Alumínium ablakprofilok kategóriájában, melyet olyan cégek nyerhetnek el, amelyek évek óta a felhasználók elismerésének örvendenek.

- Az Év Építészeti Márkája rangsorolás idei eredményei megkoronázták az Aluprof egész csapatának munkáját, s megerősítik, hogy a kitűzött célokat ismét sikerült elérnünk. Irányadónak számítunk az alumínium- és a redőnyrendszerek piacán. A kitüntetés azért is megtisztelő, mert azok a kivitelező partnerek választották cégünket a legjobbnak, melyek nap mint nap különböző vállalatok termékeivel dolgoznak – mondta el Bożena Ryszka, az Aluprof S.A. marketing menedzsere.

A rangsorolás szervezője az ASM Piackutató és Elemző Központ, mely egész Lengyelországot magába foglaló felmérést végez a kivitelezők között, hogy megismerje véleményüket az építészetben használt anyagválasztékok több tucatnyi csoportjáról. A felmérés a megkérdezettek spontán válaszait veszi alapul, akik a márkahasználat gyakorisága, a piacon elérhető legmagasabb minőség és a legjobb ár-érték arány kritériumok alapján értékelnek.

A 2018 Építészeti Márkája cím átadó gálájára június 7-én került sor a Varsó környéki Michałowicében található Venecia Palace hotelben. A díjakat az Aluprof nevében Bożena Ryszka, az Aluprof S.A. marketing menedzsere vette át.