2018-02-02

Az Aluprof részvétele a belgiumi POLYCLOSE 2018. kiállításon

2018. január 17-19. között a belgiumi Gentben 18. alkalommal rendezték meg a Benelux államok egyik legfontosabb építőipari kiállítását, a POLYCLOSE 2018-at, azaz az Ablakok, Ajtók és Árnyékolók valamint a Homlokzati Technológiák Európai Vásárát. A kiállítók között már második alkalommal tűnt fel az ALUPROF.

Az építészetben használatos alumínium rendszerek vezető európai gyártója, a Bielsko-Biała-i ALUPROF következetesen törekszik a Benelux államokban az alumínium rendszerek értékésítésének a növelésére. Az ALUPROF jelenléte a POLYCLOSE expón a cég nyugat-európai hosszútávú terjeszkedésének a része.

– Standunkon bemutattuk azon megoldásainkat, melyeket elsősorban a belga és holland piac igényeit szem előtt tartva hoztunk létre. Legismertebb termékeinken kívül a kiállításon megtalálhatók voltak a MB-70B, MB-86B és MB-77HSB ajtó és ablak rendszerek, amelyek az elmúlt évben megkapták a belga UBAtc engedélyét. A standunkat felkereső látogtók számából kitűnt, hogy várakozásainkat felülmúlja a termékeink iránti érdeklődés – mondta el Bożena Ryszka, az ALUPROF marketing menedzsere. A kiállításon megtalálható termékek között voltak kifejezetten a Benelux piacra kifejlesztett rendszerek, így többek között a felújításoknál használatos MB-SLIMLINE és MB-FERROLINE rendszerek, MB-86 FOLD LINE – Harmonikaajtók, az ATG Benor tanúsítványával rendelkező MB-78EI tűzgátló rendszer, az Opoterm rendszer, az MPH pliszés.