2017-06-20

Az ALUPROF lett a 2017. év Arany Építőipari Márkája

Az Év Arany Építőipari Márkája 13. díjátadási ceremóniájára Varsó közelében, a michałowicei Venecia Palace hotelben került sor. Mint minden évben, idén is számos kitűntetés és cím talált gazdára, amelyekkel a kivitelezők által nagyra becsült gyártókat honorálták. Az ALUPROF a 2017-es év Arany Bajnoka lett az alumínium ablakprofilok kategóriában, illetve a 2017. év Arany Építésipari Márka elismerésben részesült a redőnyrendszerek és alumínium ablakprofilok kategóriájában.

Az Év Arany Építőipari Márkája és az Év Bajnoka címet az ügyfelekkel való több éves gyümölcsöző együttműködésüknek köszönhetően kaphatják meg a cégek. A megkérdezett kivitelezők spontánul adnak válaszokat, anélkül, hogy megadott márkák közül kellene választaniuk. Éppen ennek köszönhetően az eredmények megbízhatóak és objektívek. Mint minden évben, az ALUPROF vezeti a legjobb alumínium ablakprofilok és redőnyrendszerek idei listáját is. „Az Év Építőipari Márkája rangsor számunkra, gyártók számára három fő haszonnal jár: megismerjük a saját, ill. a konkurenciánk helyezését, presztízzsel jár és promócióként szolgál az ügyfelek között. A rangsor eredményei megerősítik, hogy ablakprofiljaink és redőnyrendszereink a kivitelezők legmagasabb elvárásainak is megfelelnek” – mondta Tomasz Grela, az ALUPROF S.A. vezérigazgatója. Az ALUPROF alumínium ablakprofiljai és redőnyrendszerei már negyedik éve folyamatosan elnyerik a válaszadók megtisztelő elismerését.

Az „Év Építőipari Márkája” egy presztízzsel járó rangsor, melyet az ASM Centrum Badań i Analiz Rynku Sp. z o.o. kutatóintézet rendszeresen összeállít. Ez az megközelítés Lengyelországban egyedinek számít széles hatókörével és független vizsgálati projektjével, mely a piaci résztvevők hiteles véleményén alapul. Az egész országot magába foglaló kérdőíves kutatást a kivitelezők között végezték és célja a legjobb lengyel márkákat bemutatása volt.