2017-11-29

Az Aluprof a Polyclose 2018. vásáron

2018. január 17-19 között a belgiumi Gentben 18. alkalommal rendezik meg a Benelux országok legfontosabb építőipari kiállítását, az Ablakok, Ajtók és Árnyékolók valamint a Homlokzati Technológiák Európai Vásárát, a POLYCLOSE 2018-at.

Az EXPÓ résztvevői közül 2018-ban sem hiányozhat az Aluprof vállalat, amely sikerrel valósítja meg a 2015-ben kitűzött stratégiáját. Ennek célja az építőiparban használt alumíniumrendszerek (főként az ajtó- és ablak, homlokzati valamint redőnyrendszerek) eladásának fejlesztése a Benelux országokban valamint Észak-Franciaországban.

A kiállítás alatt a látogatók megismerhetik teljes körű kínálatunkat, valamint megtekinthetik azokat a készítményeinket, melyeket elsősorban a belga és holland piac szükségleteit szem előtt tartva készítettünk. A bemutatandó termékek között megtalálható lesz többek között a kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkező MB-70B, MB-86B és MB-77HSB ajtó- és ablakrendszerek, melyek elnyerték idén a belga UBAtc engedélyét, a ATG Benor tanúsítványával rendelkező MB-78EI tűzgátló rendszer, valamint a restaurálásoknál és felújításoknál használatos MB-SLIMLINE és MB-FERROLINE rendszerek, az MPH szúnyoghálórendszer és rengeteg más, érdekes megoldás.

Szeretettel várjuk Önöket 1282-es számú standunknál. Viszontlátásra!