2018-04-19

A BIMOBJECT platformon hozzáférhető ALUPROF fájlok

Az épület tervezésébe bevont különféle csoportok munkájának optimalizálása érdekében az Aluprof közzéteszi az alumínium ablak, ajtó, homlokzat, valamint tűzgátló térelválasztó tervező rendszereit a bimobject.com weblapon.

A BIM könyvtár fejlesztését jelentő vállalkozás egy újabb lépés, ami lehetővé teszi a különböző partnerek számára, hogy közösen és hatékonyabban működhessenek együtt az épület tervezésénél.

Jelenleg ezek a fájlok az ebben a szakmában két legnépszerűbb programban érhetők el: AutoCad Revitben és ArchiCadben, amelyek megtalálhatók a mi Építész mappánkban, valamint az építészeknek szánt olyan platformokon, mint az archispace.com.

A BIM (Building Information Modeling) technológia az épülettervezési folyamat, a kivitelezési fázis majd a későbbi üzemeltetés egy korszerű megközelítését teszi lehetővé.

Ez a fogalom az épülettervezési programot, az épület virtuális modelljét és a beruházási adatbázist is magában foglalja. A BIM technológiában történő tervezés programjait egyre gyakrabban használják úgy az építész irodák, mint az építőipari cégek is, mivel lerövidíti a tervezés idejét, lehetővé teszi az egész objektum térbeli bemutatását , megkönnyíti a szakmák közötti együttműködést, valamint jelentős hatással van az építés idejének és költségeinek optimalizálására.

A platformot alkalmazó felhasználókat szeretettel várjuk a cégünket bemutató bimobject.com/aluprof weblapon.