2018-06-26

Driemaal goud voor Aluprof!

De titel “Gouden Kampioen van het jaar 2018” en twee titels “Gouden Bouwmerk van het Jaar 2018” gingen naar Aluprof, toonaangevend producent van aluminiumsystemen in Europa. Het merk ontving de prestigieuze prijzen in de categorieën Aluminium raamprofielen en Rolluiksystemen. De winnaars werden geselecteerd via een poll die is gehouden door ASM, centrum voor marktonderzoek en -analyse.

De ranking "Bouwmerk van het jaar" is het enige onafhankelijke onderzoeksproject in Polen met zo'n breed bereik dat is gebaseerd op authentieke oordelen van uitvoerders. Het resultaat van het onderzoek is een jaarlijkse ranglijst van in Polen geproduceerde bouwmaterialen. In de nieuwste - XIVe - editie heeft Aluprof de twee hoogste titels gewonnen: "Gouden Bouwmerk van het jaar 2018" in de categorie "Aluminium raamprofielen" en “Gouden Bouwmerk van het jaar 2018” in de categorie "Rolluiksystemen". Bovendien ontving het merk uit Bielsko-Biała de speciale onderscheiding "Kampioen van het jaar 2018" in de categorie “Aluminium raamprofielen” die wordt toegekend aan bedrijven die al vele jaren door gebruikers worden gewaardeerd.

- De resultaten uit het rapport Bouwmerk van het jaar 2018 zijn de kroon op het werk van het hele Aluprof-team en de bevestiging dat we de gestelde doelen opnieuw hebben gehaald. Wij zijn marktleider op het gebied van aluminium systemen en rolluiksystemen. De onderscheiding is vooral bijzonder, omdat uitvoerende bedrijven die dagelijks met producten van uiteenlopende bedrijven werken, de Aluprof-producten als beste hebben aangewezen - zegt Bożena Ryszka, marketingmanager bij ALUPROF SA.

De organisator van de ranking is ASM, centrum voor marktonderzoek en -analyse, dat landelijke enquêtes uitvoert onder aannemers om hun mening te horen over enkele tientallen groepen bouwmaterialen. Het onderzoek is gebaseerd op spontane reacties van de respondenten die hun oordeel geven op basis van criteria als de frequentie van het gebruik van een merk, de hoogste kwaliteit op de markt en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het gala "Bouwmerk van het jaar 2018" vond plaats op 7 juni in het Venecia Palace Hotel in Michałowice in de buurt van Warschau. Bożena Ryszka, directeur marketing bij ALUPROF S.A. nam de prijzen namens Aluprof in ontvangst.